Cranio Sacraal- en Massage - Boodschap
Verlangen naar rust
Ervaar en geniet
Je welzijn is belangrijk. Maak een afspraak voor een eerste kennismaking-sessie voor 35 euro.
Iedereen kent wel het verlangen naar een leven dat spontaan en moeiteloos is, waarin je ontspannen en open en ook helder en actief kunt zijn, waarin je krachtig en zacht bent.

Vreugde is een verworvenheid en geen toeval. Als je gelukkig bent, is je blik wijder, je adem ruimer en is er een open contact met je omgeving. Vanuit deze wijde blik is alles in het moment aanwezig.

Toch zijn we altijd met de oorspronkelijke energie verbonden, maar in ons bewustzijn van alle dag verliezen we het contact ermee. In de loop van ons leven vergeten we deze staat van echt zijn. Je merkt het nauwelijks als je aan het werk bent of in je vrije tijd, maar je aandacht vernauwt zich en je functioneert eenzijdig. Je bent gewend geraakt aan houvast en spanning, aan je onvermogens en je begrenzingen, aan het uit contact zijn met je omgeving. Vanuit deze beperkte blik is er een voortdurende noodzaak tot streven naar uitreiken en zoeken naar iets dat anders is dan wat er als is. Je zoekt naar je zijnsgrond, naar jezelf.
 

Dat wat er al is, wil tevoorschijn komen.

Klinkt bovenstaande bekend? Cranio- sacraal en massage kan een oplossing bieden en zorgen dat u een eerste stap naar rust kunt zetten.