Cranio Sacraal- en Massage - Boodschap
               RAIN producten

 activeert, verfrist, ontgift en meer ......

Dit product bestaat uit zaden. Zaden zijn koud geperst waardoor de voedingswaarden van de zaden behouden blijft. En dat merk je!
RAIN heeft momenteel 2 producten Soul en Core.
                  
Soul
Soul is met name gericht op het opkrikken van je energie niveau. Na een paar dagen merk je al het verschil! 1 zakje Soul staat wat betreft antioxidanten gelijk aan 8 - 10 porties fruit, 8 - 10 porties groenten en 2 - 3 porties gezonde omega vetzuren. Elk zakje Soul bevat zwarte komijn zaad, zwarte frambozen zaad, chardonnay druivenpitten en D-ribose. Elk met hun eigen unieke werking en samen versterken ze elkaar. 

Core
Core is met name gericht op het ontgiften van je lichaam. Daarnaast werkt Core ook ontstekingsremmend en stimuleert het gewichtsvermindering. Core bevat zwarte komijnzaadolie, mariadistelzaad, veenbeszaad, boerenkool, chlorella, spirulina, tarwegras, paardenbloem, aloë vera en bladgroen. Ook Core heeft een super antioxidanten bescherming. Core kan je het beste op de avond in nemen om op die manier de ontgifting in de nacht te bevorderen.
Zelf ben ik begonnen met elke ochtend een zakje Soul en elke avond een zakje Core. Dit is de optimale dosis maar je kan ook prima beginnen met dagelijks een zakje Soul en later de Core hieraan toevoegen. Na een week merkte ik al het verschil. Meer energie, fitter, 's ochtends beter mijn bed uit kunnen komen, huid die meer straalt. Ik ben overtuigd. Wil jij hier ook aan de slag?

Ik bied verschillende pakketten aan zodat ook jij de bijzondere effecten van Soul & Core kan ervaren. Je kunt beginnen met een proefpakket van een week Soul & Core zodat je kan ervaren wat het met je doet.


Zie voor meer informatie: https://rainintl.com
                                       
                                        https://m.youtube.com

Of bel/mail voor meer informatie dan help ik je graag.