Cranio Sacraal- en Massage - Boodschap
Intuïtieve massage


De intuïtieve massage. Dit is een massage voor rug, nek, schouders, armen en gezicht. Al dan niet gecombineerd met cranio sacraal technieken is het een puur ontspanning en een prachtige manier van ‘thuis komen in je lichaam De gecombineerde behandeling.

De combinatie van een intuïtieve massage met een cranio sacraal behandeling die ik aanbied, kan een goede vorm voor je zijn. Bij veel mensen bestaat de behoefte om naast het subtiele,diepe cranio werk ook lekker gemasseerd te worden.
Daarom besteed ik hier, afhankelijk van wat het lichaam aangeeft, meestal eerst enige tijd aan, voor ik begin met de cranio sacraal behandeling . Beide technieken vloeien op natuurlijke wijze in elkaar over.

Het doel van de behandelingen die ik geef, is in de in eerste plaats ontspanning van lichaam en geest: meer ruimte en rust, meer energie en balans in je hele systeem. Zo helpt het om symptomen zoals hoofdpijn, vermoeidheid en spierpijnen te verzachten, en versterkt het de functie van het orgaan of systeem dat aangedaan is.